Restaurants
Valencia


Culinair genieten

Restaurants
Valencia
Als je naar de stad Valencia gaat, ga je er natuurlijk minimaal een keer lekker eten in een restaurant. Er is een ruime keus aan restaurants. Een van onze favorieten, is Sagardi. Daar serveren ze ‘pinchos’, een vorm van tapas. Een prikker met een koud of warm hapje. Al deze tapas zijn uitgestald op de bar, waar je zelf je keuze maakt. Zo vaak als je wilt. Lekker makkelijk dus. Daarnaast krijg je eens in de zoveel tijd een warme pincho aangeboden. Hele bekenden zijn de kroketjes van kabeljauw of ham. Je bewaart zelf de prikkers op je bord en als je klaar bent, reken je af aan de hand van het aantal prikkers.

Als je een dagmenu kan krijgen dan is het zeker waard om naar El Celler de Tossal te gaan in het populaire wijkje bij Calle Caballeros. Heel goed eten tegen een schappelijke prijs. En in de voormalige markthal Mercado de Colon vind je Habitual, een van de restaurants van Ricard Camarena.  Hij heeft ook een subliem 2-sterren restaurant in het kunstcentrum Bombas Gens. Unieke ervaring!

Wil je aan de boulevard aan het stand eten? Bij restaurant La Pepita is de plek om paella te eten. Balandret en Marina Beach Club zijn ook aanraders.