Bereikbaarheid


Auto, vliegtuig, trein

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het vakantiehuis is uitstekend. Gelegen in de ‘campo’ en slechts een klein half uur verwijderd van hartje centrum Valencia. Een auto is eigenlijk wel een ‘must’ als je in Villa Valencia verblijft. Bij boeking ontvang je uiteraard een gedetailleerde routebeschrijving voor het laatste stuk.

De luchthaven van Valencia (Manises) ligt op 20/25 minuten rijden: de luchthaven van Alicante op een kleine twee uur, Reus twee en een half uur en die van Barcelona en Madrid drie uur. Twee low-cost maatschappijen die rechtstreeks vliegen van Amsterdam op Valencia zijn Transavia en Vueling. Maar er zijn veel meer mogelijkheden van en naar andere luchthavens.Kom je met het vliegtuig dan is er ruime keus uit verschillende verhuurmaatschappijen op het vliegveld voor autohuur. Hoewel de prijzen per periode en maatschappij sterk kunnen verschillen, kun je met een beetje vergelijken, toch altijd nog goede aanbiedingen vinden. Neem voor het vliegen op Valencia en autohuur een kijkje op onze pagina Handige links

Met de trein naar Valencia vanuit Nederland of België is uiteraard ook mogelijk, maar je bent wel even onderweg met diverse overstappen.

Vanaf het station in Valencia gaat een boemeltje naar Cheste dat zich ongeveer op 5 km. van het vakantiehuis bevindt. Dit boemeltje gebruiken wij regelmatig als wij naar het centrum van Valencia gaan zonder auto. Handig tijdens de fiëstas of als je het drukke stadsverkeer wilt mijden. Als je in de stad bent gearriveerd, is het slim om met de metro te reizen. Er gaat zelfs een metro naar het strand van Valencia!
Valencia heeft hele goede treinverbindingen met de rest van Spanje, waaronder Barcelona, Alicante, Madrid, Sevilla en Malaga.