Het vakantiehuis


Voel je thuis

Het vakantiehuisIn de woonkamer van het vakantiehuis staat een eettafel met 6 stoelen, een 3-persoonbank en 2 grote fauteuils, een salontafel en openhaard. In de woonkamer staat ook de satelliet TV, de DVD-speler en een radio/cd-speler. In en rond het huis staat gratis WiFi tot je beschikking.

De keuken voldoet aan alle moderne eisen: een 4-pits gasplaat, een oven, een magnetron, een keukenmachine, koelvriescombinatie, afzuigkap en een vaatwasser. Daarnaast vind je een ruime keus aan servies, bestek, pannen en keukengerei en -linnen. Als je op de veranda wilt BBQ-en kan dit natuurlijk. Maar omdat Villa Valencia in beschermd natuurgebied ligt met veel dennenbomen (ook in de tuin), mag je geen open vuur maken. Er is daarom een gasbarbecue aanwezig.

De villa beschikt over twee toiletten, waarvan één in de badkamer en eentje beneden in het souterrain. Makkelijk voor als je bij het zwembad ligt. De badkamer is een paar jaar geleden helemaal vernieuwd! Fris en modern design met een ruime inloopdouche zonder niveauverschil, een toilet en wastafel van bijna 1.50 met twee wasbakken en een brede spiegel erboven. Ook ontbreekt een stopcontact voor de föhn of elektrisch scheerapparaat niet.Er zijn 4 slaapkamers voor in totaal 7 personen, elk in hun eigen stijl en kleur en allemaal met een inbouwkast. We hebben de slaapkamers namen gegeven: ‘Naranja’ (oranje/sinaasappel), ‘Uva’ (druif/blauw), ‘Manzana’ (groen/appel) en ‘Limon’ (geel/citroen).

De ‘masterbedrooms’ zijn de oranje en blauwe kamer. Beide beschikken over een 2-persoonsbed van 1.60m bij 2.00m. In de groene kamer staan twee lossen bedden, van ieder 0.80m bij 2.00m. Deze kunnen ook tegen elkaar aangeschoven worden. En tot slot beschikt de gele kamer over een zogenaamde ‘twijfelaar’, te gebruiken als 1-persoonskamer.

Alle kamers en de keuken hebben een plafondventilator en in de woonkamer is het mogelijk een losse ventilator neer te zetten. Indien gewenst, beschikt het huis ook over een kinderbedje(s). Dit is een campingbedje dat zelf uitgeklapt kan worden.


CHECK BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN